” Jag driver Bäverli Hills stughotell med ett personligt bemötande, passionerat arbetssätt och genuint intresse för mina gäster. Det har jag gjort sedan 2015, då drömmen om att skapa ett ställe som jag själv längtade efter blev  verklighet.

Efter många och långa roadtrips på motorcykeln, med otaliga mat och sovstopp på vägarna, hade jag samlat på mig mycket inspiration och lagt det som jag saknade på minnet. Känslan av de mysiga stunderna vid lägereldar i skogen under min tid i USA fanns också med när Bäverli Hills skapades. Lugnet. Stämningen. Att känna sig som hemma, fast man är borta.

Att känna sig som hemma, fast man är borta.

Här kan du lägga in en vedklabb eller två i stugans braskamin när sängen
kallar. Bara för att det är mysigt. Kanske smyga bort till storstugans kök för att plocka ihop lite gott till kvällsmackan. Bäverli Hills är ett hemtrevligt hotell utanför Lidköping, närmare bestämt mellan Kinnekulle och Kållands skärgård, som bjuder in till avkoppling.

Många uppskattar att komma hit för att pusta ut och komma ner i varv.
Lämna stadens brus och tempo tillsammans med kollegor, vänner eller
kärleken. Kanske se bäverfamiljen som simmar i bäcken här på tomten – eller älgarna och hjortarna på gärdet intill.

Det här är en mötesplats och retreat för dig som inte bara vill bo nära naturen utan mitt i den – utan att rucka på bekvämligheten. Du kommer att känna hur energin och kraften återvänder!

Jag är själv som en slags naturkraft. Ett energiknippe med glimten i ögat och hjärtat på rätta stället som tycker om att tar hand om mina gäster. Fixar och trixar – på ett kärleksfullt sätt. Bäverli Hills är en livsstil för mig. Jag kan inte tänka mig ett bättre jobb. Att få vara ute i naturen, träffa alla härliga människor som kommer hit och se till så att de har det bra under sin vistelse gör mig lycklig. ”

Hållbarhet

För mig är det viktigt att värna om miljön vi bor och verkar i och vara en del av lokalsamhället. Under sommaren odlar jag så mycket jag kan i mitt växthus som sedan hamnar i frukostkylen åt mina gäster, alla gäster får ta fram sin egen frukost för att minska svinnet. Självklart sop-sorterar vi på Bäverli Hills och använder oss bara av miljövänliga tvättmedel och låter solen och vinden torka tvätten. När vi städar använder vi oss av såpa och andra snälla medel, som är bra både för oss som städar och vår miljö. Vi anställer personal från närområdet och jobbar aktivt för att återinvestera vinsten i företaget för att utveckla verksamheten och bli ännu bättre.

Annette Andersson