Stugorna

Bäverli Hills är ett lugnt och avkopplande hotell för vuxna. Här är det en åldersgräns på 16 år som gäller. Tro inte att du bor primitivt och enkelt bara för att hotellet ligger mitt i naturen. Tvärtom! Boendet är lyxigt, ombonat väldigt mysigt. Stugorna har ett tema – de är döpta efter de djur som bor i byn. Välj mellan Bävern, Ekorren, Illern, Räven och Grävlingen. Eller hyr alla fem!

Vi har inrett stugorna så att de förmedlar en varm och skön känsla. Det är lite som att komma till en annan värld när du kliver innanför tröskeln. Naturen är nära på många sätt. Växtligheten utanför skyddar och bidrar till lugnet. Inredningen kommer från naturen eller är inspirerad av den. Varje stuga är en egen liten oas, en minivärld fjärran från asfalt och stress. Stugorna värms upp centralt, men ved finns alltid intagen till braskaminen som värmer gott och skapar en härlig atmosfär.

De flesta som kommer hit är ute så mycket som möjligt och njuter sedan av värmen och komforten i stugorna. Det finns plats för två personer i varje stuga och sängarna i queen size (160 cm) har valts med omsorg. Vilken typ av säng gillar du? Fråga gärna vid bokningen för vi kan erbjuda olika hårdhet på madrasserna.

Om du är ute efter ”det lilla extra” så är Bävern vår mest exklusiva stuga, en mysig svit med en skön 180-säng och ett lite mörkare inredningstema. Ett speciellt rum för speciella gäster, till exempel bröllopspar, som vi skämmer bort lite extra.

Gemensam toalett och dusch finns i en separat byggnad strax intill. I byn finns även utekök, vedeldad bastu för cirka 12 personer, utedusch, grillkåta och ett flertal sittgrupper och bänkar. Kök och sällskapsutrymmen hittar du i storstugan, samt ett extra sovloft vid behov. För middagar och möten kan det populära Glashuset i skogsgläntan strax intill bokas (utan kostnad om ni bor här).

Många cyklande turister väljer att bo på Bäverli Hills. För att göra det lite bekvämare för er så har vi möjlighet att spola av cykeln, pumpa och meka och låsa in cykeln i ett säkert förråd. Skulle ni behöva tvätta kläder kan ägaren Annette ordna det mot en liten avgift. Kommer ni med elcykel finns självklart möjlighet att ladda den!

 • Bävern

  Stuga De lux
  Kingsize dubbelsäng. Hårdhet fast Färdigbäddad säng Kamin Kylskåp Gratis nötter & choklad Handdukar Badrockar Delad toalett & dusch i separat byggnad
  kr 1,790 per natt
 • Grävlingen

  Stuga
  Queensize dubbelsäng. Hårdhet: Medium Färdigbäddad säng Kamin Kylskåp Handdukar Badrockar Delad toalett & dusch i separat byggnad
  kr 1,590 per natt
 • Räven

  Stuga
  Queensize dubbelsäng. Hårdhet: Medium Färdigbäddad säng Kamin Kylskåp Handdukar Badrockar Delad toalett & dusch i separat byggnad / shared toilet and shower in separate buidling Husdjur kan medtagas vid boende i denna stuga
  kr 1,590 per natt
 • Ekorren

  Stuga
  Queensize dubbelsäng. Hårdhet: Medium Färdigbäddad säng Kamin Kylskåp Handdukar Badrockar Delad toalett & dusch i separat byggnad / shared toilet and shower in separate buidling
  kr 1,590 per natt
 • Illern

  Stuga
  O.B.S: Vi har valt att inte göra Illern bokningsbar online. Detta för att ge oss lite flexibilitet i bokningsarbetet och planeringen för våra gäster.
  Har du frågor angående Illern är du välkommen att höra av dig via mail eller telefon.


  Queensize dubbelsäng Hårdhet: mjuk Färdigbäddad säng Kamin Kylskåp Handdukar Badrockar Delad toalett & dusch i separat byggnad / shared toilet and shower in separate buidling Husdjur kan medtagas vid boende i denna stuga
Övernattning i Bävern
The hut Beaver*
1790 kr
Övernattning i Ekorren, Grävlingen eller Räven
The hut The Squirell, The Badger or The Fox*
1590 kr
Singel övernattning i Ekorren, Grävlingen eller Räven
Single in The Squirell, The Badger or The Fox*
1090 kr
Tillägg för husdjur
Additional charge for pets
200 kr
Utnyttjande av bastun
The sauna
100 kr/pers
Utnyttjande av bastun för gäster som inte övernattar.
Using the sauna but not staying over night
200 kr/pers
Utnyttjande av Grillkåtan
The grill hut
100 kr/pers
Utnytttjande av grillkåtan för gäster som inte övernattar
Using the grill hut but not staying over night
200 kr/pers
Konferens
conference
Dagtid/Daytime 150 kr/pers
Kvällstid/Evening 250 krpers
 • Gofrukost ingår i priset.
  Breakfast is included in the price
 • Om ni kommer med rullstol, tänk på att det är två trappsteg till varje stuga.
  If you arrive with a wheelchair, please be informed that there is a small staircaise (2 steps) to each cabin
 • Barn är inte tillåtna att bo på anläggningen, utan minimiålder år 18 år.
  Children are not allowed at the facility. Minimum age is 18.
 • Husdjur kan medtagas, men endast efter överenskommelse med hotellet. Bäverli Hills Stughotell förbehåller sig rätten att inte ta emot husdjur om inte detta avtalats innan incheckning.
  You may bring pets but only when agreed in advance with the hotel.
 • Incheckning: 15:00-20:00 eller enl. överenskommelse.
  Check in: 15:00-20:00 or according to agreement.
 • Check out: 11:00

OBS. Storhelger som Jul, Nyår, Påsk och Midsommar bokas minst två nätter.

Major holidays like Christmas, New Year, Easter and Midsummer requires a booking for at least two nights.